Реки от фекални води са залели Волгоград след  взрив в един

...
Реки от фекални води са залели Волгоград след  взрив в един
Коментари Харесай

След взрив: Фекални води заляха Волгоград

Реки от фекални води са залели Волгоград след  гърмеж в един от канализационните колектори. Аварията е станала още в четвъртък, а районните управляващи на града публично признават, че към този момент не могат да се оправят с ситуацията. Четвърто денонощие в града е разгласен режим на изключителна обстановка. 
Прочетете още
Жителите на града страдат освен от непоносимата смрад, само че и от неналичието на течаща вода и парно, както и от опразнените с вода и питиета щандове на магазините. Губернаторът на Волгоград Андрей Бочаров, представен от локални източници, призна, че канализацията е строена „ в нарушаване на всички правила и условия “, само че добави че службите работят допустимо най-добре. На друго мнение са жителите и локалните новинарски издания.



Според възстановката на обстановката фекалиите са избили на повърхността по едно и също време по две разклонения, заливайки по пътя си пътища, паркове, паркинги, както и градския площад „ Пахмутова “. Мръсотиите бликнали близо до река Царица и са достигнали и река Волга. В огромна част от кварталите няма вода за пиянство, в магазините е изчерпана бутилираната.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР